Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,2 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,1
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
7,8
Udogodnienia
7,9
Personel
8,8
Stosunek jakości do ceny
8,5
Opinie
    Tomasz
    pl
    7,9
    30 września 2017
    Na jedną noc OK i szybko jechać dalej. Na wypoczynek szukaj innych miejsc.
    Pomieszanie stylów - nowoczesności z retro. Tani przepych i kicz. Hałas z ulicy, marne widoki z okna. typowy tranzytowy hotelik/pensjonat.
    Nastawienie i przyjacielskość gospodarzy. Dobre polskie śniadanie. Zewnętrznie ładny budynek, niestety zlokalizowany przy ruchliwej trasie skąd słychać szum przejeżdżających samochodów. Na jedną noc jest to do przeżycia.
    Eugeniusz
    pl
    7,1
    24 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl
    8,8
    17 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Małgorzata
    pl
    9,2
    14 sierpnia 2017
    Jedyny minus to to, że Villa mieści się przy bardzo ruchliwej ulicy.
    Bardzo mili gospodarze, codzienne sprzątanie pokoju, rodzinna atmosfera. Ogólnie miejsce jest super i polecam je.
    Marzena
    pl
    3,3
    28 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl
    4,6
    24 czerwca 2017
    Zdjęcia sobie, realia sobie
    Śniadanie nie takie jak na zdjeciach. Obsługa poinformowała o szwedzkim stole a była jajecznica, plaster sera białego, dżem, chleb i arbuz. Za osobę 2,5€, lepiej zjeść coś poza obiektem. Podczas wyboru zdjecia na profilu wyglądają imponująco. Dostalismy najgorszy apartament m.in z łazienką z grzybem na suficie. W dniu przyjazdu zdjęć na profilu naszego apartamentu nie było. W dzień wyjazdu pojawiły się dodatkowe zdjęcia naszego apartamentu, szkoda tylko że bez fotek łazienki. Mało uczciwe podejście łapanie na fotki na profilu a w ostateczności dostaje się najgorszy apartament. Nie polecam skoro tak traktuje się gości.
    Blisko do morza. Near to.the Adriatic.
    anna
    pl
    8,3
    24 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dagmara
    pl
    7,5
    20 listopada 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.